www.payambesaran.persiangig.com

راهنمای کامل تنظیمات حریم خصوصی در فیسبوک

Reasons of Facebook Privacy Concerns راهنمای کامل تنظیمات حریم خصوصی در فیسبوک

 

تنظیمات حریم خصوصی برای ایجاد محدودیت در دسترسی به قسمت‌های مختلف پروفایل و اطلاعات انجام می‌شود.  اگر از کاربران قدیمی فیسبوک هستید هم توصیه می‌کنیم یک بار دیگر این تنظیمات را با ما مرور کنید. تنظیمات در بخش‌های مختلف فیسبوک قابل تنظیم و تغییر است که در زیر به آنها اشاره می‌کنیم.

facebook pricacy 01 راهنمای کامل تنظیمات حریم خصوصی در فیسبوک

تصویر شماره ۱

وارد پنل کاربری خود در فیسبوک شوید و مانند تصویر بالا در گوشه بالا و سمت راست صفحه برروی Account کلیک کنید و از منوی باز شده Privacy Settings را کلیک نمایید. صفحه‌ای مانند «تصویر شماره ۲» باز خواهد شد.

facebook pricacy 02 راهنمای کامل تنظیمات حریم خصوصی در فیسبوک

تصویر شماره ۲

1- تنظیمات اطلاعات پایه
برروی پیوندی که در قسمت Connecting on Facebook و با شماره ۱ مشخص شده است کلیک کنید. این بخش مربوط به اطلاعاتی است که دیگران برای جستجوی شما در دست دارند. بصورت پیش فرض تمام اطلاعات شما در این بخش قابل دسترسی است. برای مثال نام شما قابل جستجو است و با وارد شدن به پروفایلتان نام، تصویر، اطلاعات تحصیلی، محل زندگی و علایق شما و… قابل رویت است.

facebook pricacy 03 راهنمای کامل تنظیمات حریم خصوصی در فیسبوک

تصویر شماره ۳

1-1- شما توانایی این را دارید تا نام خود را غیرقابل جستجو کنید. به این صورت کسانی که به دنبال نام شما بگردند پروفایل شما را پیدا نخواهند کرد! می‌توانید قابلیت جستجو را برروی Everyone (همه)، Friends of Friends (دوستانِ دوستان)، یا Friends Only (فقط دوستان) تنظیم نمایید.

۱-۲- امکان درخواست دوستی برای چه کسانی فعال باشد؟ همه یا فقط دوستانِ دوستان؟

۱-۳- چه کسانی امکان ارسال پیغام به شما را دارند؟ همه، دوستانِ دوستان یا فقط دوستان؟

۱-۴- لیست دوستانتان برای چه کسانی قابل رویت باشد؟ این بخش به جز سه مورد بالا دارای امکان Customize یا سفارشی کردن نیز می‌باشد. با کلیک بر روی Customize پنجره‌ای مانند تصویر زیر نمایان می‌گردد:

facebook pricacy 04 راهنمای کامل تنظیمات حریم خصوصی در فیسبوک

تصویر شماره ۴

همانطور که دیده می‌شود این پنجره دارای دو بخش است؛ بخش اول که می‌توان کسانی که امکان دسترسی به لیست دوستان را دارند را انتخاب کرد و قسمت دوم که در آن می‌توان دسترسی دیگران را به آن ببندیم. در بخش اول می‌توان مواردی همچون دوستانِ دوستان، دوستان، فقط خود من و افراد خاص را انتخاب کرد که با انتخاب افراد خاص می‌توانید نام آنها را در کادری که در زیر ظاهر می‌شود وارد کنید.

۱-۵- این بخش نیز برای تنظیم دسترسی به اطلاعات کار و تحصیلات شماست. و دارای ۴ قسمتی است که در شماره‌های پیش توضیح داده شد.

۱-۶- تنظیمات دسترسی به اطلاعات زادگاه و شهری که در آن ساکن هستید را می‌توانید در اینجا انجام دهید.

۱-۷- بخش آخر یکی از مهمترین تنظیمات این صفحه است. در فیسبوکِ شما ممکن است اطلاعاتی مانند دین، جناح سیاسی یا تفکر اجتماعی، تیم‌ها و ورزشکاران مورد علاقه، فیلم‌ها، برنامه‌های تلویزیونی، کتاب‌ها و موزیک مورد علاقه و اطلاعاتی درباره فعالیت‌های مختلف به ثبت رسیده باشد. اگر این امکان وجود داشته باشد که دیگران همه این فعالیت‌ها و علاقمندی‌هایتان را ببینند می‌توانند با علایق خود مقایسه و شاید دوست جدید شما باشند اما شاید زیاد جالب نباشد همه این اطلاعات را دودستی به دیگران تقدیم کرد، پس از این قسمت برروی آن محدودیت اعمال نمایید!

بعد از اعمال تغییرات در بخش‌های این صفحه برروی Back to Privacy در بالای همین پنجره کلیک کنید تا به صفحه اصلی تنظیمات بازگردید.

۲- به اشتراک گذاری در فیسبوک
تنظیماتی که در این بخش اعمال می‌شود مربوط به اطلاعاتی است که در فیسبوک به اشتراک می‌گذارید. همانطور که دیده می‌شود ۴ انتخاب کلی در دسترس شماست. تمامی اطلاعات برای تمامی افراد(۱)، دوستانِ دوستان(۲)، فقط دوستان(۳) و یا بصورت توصیه شده(۴) قابل دسترس باشد که توصیه ما تنظیم دستی با استفاده از کلیک برروی Customize Setting که در شکل با شماره ۲ نشان داده شده است. صفحه جدید دارای تنظیمات زیادی است که در ادامه توضیح می‌دهیم.

facebook pricacy 05 راهنمای کامل تنظیمات حریم خصوصی در فیسبوک

تصویر شماره ۵

Things I share:
Posts by me: در قسمت Post by me می‌توانید پستهایی که ارسال می‌کنید را از دسترس بعضی‌ها خارج کنید. تمامی تنظیمات مانند تنظیمات بخش اول است که قبلا توضیح داده شده است.
Family: اگر از اعضای خانواده یا فامیل کسی در لیستتان وجود دارد و آنها را بصورت مجزا انتخاب کرده باشید می‌توانید این ارتباط را مخفی یا بصورت عام تنظیم نمایید.
Relationships: در فیسبوک امکان انتخاب تنظیم انواع Relationship وجود دارد. اگر دوست ندارید دیگران از اطلاع داشته باشند می‌توانید در اینجا آن را اعمال کنید.
Interested in and looking for: یکی از اهداف استفاده از فیسبوک برای بعضی‌ها آشنایی با دوستان جدید است. بخشی به نام Interested in and looking for وجود دارد که در آن می‌توان مشخص کرد که به دنبال چه جنسیتی هستیم اگر این قسمت را قرار است پر کنید پس دسترسی به آن را هم مدیریت کنید.
Bio and favorite quotations: بخش زندگی‌نامه و نقل‌قول‌های مورد علاقه‌تان را هم در Bio مدیریت کنید.
Website: اگر وبسایت یا وبلاگی دارید نیز می‌توانید سطح دسترسی به آدرس آن ایجاد کنید.
Religious and political views: می‌توانید دین یا نگاه سیاسی خود را در Religious and political views برای گروهی خاص مدیریت کنید و یا آن را برای همه قابل رویت نمایید.
Birthday: تاریخ تولدتان! دوست دارید چه کسانی از آن اطلاع داشته باشند؟
Places I check in to: محل‌هایی که در فیسبوک ثبت کرده‌اید.
اگر این بخش تیک داشته باشد یعنی محلی که آی‌پی شما نشان می‌دهد را بصورت عمومی نشان خواهد داد. برای روشن شدن مطلب برروی See an Example کلیک کنید. ممکن است پروفایل کسانی که در نزدیکی محل شما هستند نشان داده شود همینطور پروفایل شما برای آنها. البته برای کاربران ایرانی که از روش‌های مختلف برای ورود به فیسبوک استفاده می‌کنند محلی جدا از محل ایشان نشان داده می‌شود.
Edit album privacy: با کلیک بر روی این عبارت صفحه‌ای برای شما باز خواهد شد که می‌توانید دسترسی به آلبوم تصاویرتان را تنظیم نمایید. اگر در ابتدای کار هستید این بخش تنظیماتی برای شما نخواهد داشت چون هنوز آلبوم تصاویری نساخته‌اید. البته این تنظیمات را می‌توان در هنگام ساخت یا ویرایش آلبوم‌ها نیز اعمال کرد. مزیت این صفحه این است که در بلند مدت ممکن است آلبوم‌های مختلفی ساخته باشید که مدیریت آنها در بخش تصاویر کمی سخت است.

facebook pricacy 06 راهنمای کامل تنظیمات حریم خصوصی در فیسبوک

تصویر شماره ۶

Things others share:
photos and videos I’m tagged in:
دوستان شما این امکان را دارند که برروی تصاویر و ویدئوها برچسبی با نام شما اضافه نمایند. این امکان به دیگران امکان می‌دهد تمامی تصاویر و ویدئوهای شما را که در آلبوم دیگران قرار گرفته‌اند نیز ببیند. شما می‌توانید با کلیک برروی Edit Setting این امکان را محدود به افراد خاصی کنید.
Can comment on posts: امکان ارسال نظر برای پست‌ها را می‌توانید در این بخش مدیریت کنید.
Suggest photos of me to friends: این امکان را به دوستان می‌دهد تا با استفاده از شباهت شما با تصاویر دیگر شما را شناسایی کرده و نام شما را برای برچسب گذاری توصیه کند.
Friends can post on my Wall:اگر این بخش تیک داشته باشد به این معنی است که دوستانتان می‌توانند برروی دیوار پروفایل شما چیزی بنویسند. بطور پیش فرض این امکان فعال است.
Can see Wall posts by friends: در اینجا می‌توانید کسانی را که می‌توانند پست‌های دیوار پروفایلتان را ببینند مشخص کنید.
Friends can check me in to Places: می‌توانید با کلیک بر روی Edit Setting این امکان را فعال یا غیرفعال کنید. با فعال کردن آن دوستانتان می‌توانند در محل‌های مختلف از برچسب نام شما استفاده کنند.

facebook pricacy 071 راهنمای کامل تنظیمات حریم خصوصی در فیسبوک

تصویر شماره ۷

Contact information:
در بخش پایانی نیز می‌توانید محدودیت دسترسی به اطلاعات ارتباطی را ثبت کنید. این اطلاعات شامل شماره تلفن همراه، شماره‌های تماس دیگر، آدرس، آی‌دی سرویس‌های چت و ایمیل‌های شما می‌باشد.

بعد از انجام تمامی تنظیمات این صفحه به صفحه اصلی تنظیمات برمی‌گردیم. برای اینکار به بالای صفحه مراجعه کنید و برروی Back to Privacy کلیک کنید. با اینکار به صفحه‌ای مانند «تصویر شماره ۲» خواهید رسید. در بخش Apps and Websites برروی لینک Edit your setting کلیک کنید. این بخش مربوط به تنظیمات دسترسی برای برنامه‌هاست.

Apps and Websites:

facebook pricacy 08 راهنمای کامل تنظیمات حریم خصوصی در فیسبوک

تصویر شماره ۸

Apps you use: در این قسمت برنامه‌هایی که مورد استفاده قرار می‌دهید نمایش داده می‌شود اما چون هنوز کار با فیسبوک را آغاز نکرده‌ایم هیچ اپلیکیشنی دیده نمی‌شود. در آینده می‌توانید برنامه‌هایی که استفاده نمی‌کنید را در این بخش حذف کنید و یا دسترسی آنها را محدودتر کنید. پس این بخش همیشه یادتان باشد!
Info accessible through your friends: یکی از بخش‌های مهم در تنظیمات شما باید این بخش باشد. با کلیک برروی Edit setting پنجره‌ای باز خواهد شد که می‌توانید دسترسی اپلیکیشن‌های دوستانتان را به بخش‌های مختلف پروفایل خود محدود کنید. برای ایجاد محدودیت تنها کافیست تیک بخش مورد نظر را بردارید.
Game and app activity: چه کسانی می‌توانند آخرین فعالیت‌های شما را در اپ‌های مختلف نظاره کنند؟
Public search: اگر دوست ندارید اسمتان در جستجوهای انجام شده در موتورهای جستجو دیده شود می‌توانید برروی Edit setting کلیک کنید و در صفحه جدید تیک بخش Enable public search را بردارید.

تنظیمات این بخش نیز به اتمام رسید و تنها یک بخش باقیمانده. دوباره به تصویر شماره ۲ برمی‌گردیم.

Block lists:
این بخش در مراحل استارت فیسبوک چندان استفاده‌ای ندارد اما از آنجایی که این مقاله می‌خواهد بصورت کامل بخش‌های حریم خصوصی را توضیح دهد توضیح داده می‌شود. در بخش Block lists برروی لینک Edit your lists کلیک کنید. به صفحه‌ای هدایت خواهید شد که لیست بلاک‌های شما قرار دارد. یعنی اگر کسی یا برنامه‌ای را بلاک کرده باشید می‌توانید در این بخش مدیریت کنید.

facebook pricacy 09 راهنمای کامل تنظیمات حریم خصوصی در فیسبوک

تصویر شماره ۹

Block users:نام یا ایمیل افراد مزاحم را در بخش مربوطه وارد کنید و بطور کامل از دستشان راحت شوید! البته این بخش مربوط به افراد مزاحم است نه دوستانی که می‌خواهید دوستی‌تان را با وی تمام کنید!
Block app invites: بعضی اوقات دوستی دارید که نمی‌خواهید دوستی‌تان را تمام کنید اما میزان بسیار زیاد ارسال دعوتنامه برای برنامه‌های مختلف اذیتتان می‌کند! می‌توانید امکان ارسال دعوتنامه‌های او را غیرفعال کنید!
Block event invites: در فیسبوک امکان دعوت به رخدادهای مختلف نیز وجود دارد. اگر دوستی دارید که عاشق رخدادهای مختلف است و هرروز تعداد زیادی دعوتنامه رخدادهای مختلف برای شما ارسال می‌کند از این بخش ارسال دعوتنامه‌ها را از طرف وی غیرفعال کنید

 

                                                                                     منبع :nodiran

گزارش تخلف
بعدی